Osama Bin Laden wist alles


De Amerikaanse Inlichtingediensten onthullen steeds meer van de informatie, die de Amerikanen meenamen uit de villa in Abbottabad, waar men Osama Bin Laden vermoordde.
Om de informatie op de USB-sticks en harddrives te ontcijferen is een nieuw ministerie opgezet; het Ministerie van Waarheid (MiniWa).

Afgelopen week maakte MiniWa bekend dat Osama Bin Laden ook op de hoogte was van de aanslagen op 7 juli 2005 in Londen. De 4 daders hadden hun plannen naar Bin Laden in Pakistan gemaild en namen daarmee bewust het risico om door Britse inlichtingendiensten ontdekt te worden.
Waarschijnlijk was Bin Laden ook op de hoogte van de compleet mislukte aanslagen, die 2 weken later in Londen plaatsvonden.

Over een paar maanden zal MiniWa laten weten dat Osama Bin laden ook het meesterbrein was achter de onderbroekbom van Umar Farouk Abdulmutullab, die niet krachtig genoeg bleek om een vliegtuig te laten neerstorten.

We zullen ook nog te horen krijgen dat Bin Laden al vooraf wist dat Mohammed B. Theo van Gogh wilde vermoorden. En het zal blijken dat de leider van Al Qaida ook de film Fitna van Geert Wilders bekeken heeft.

Osama was van alles op de hoogte en wist van alle terroristsche aanslagen, die de laatste 15 jaar zijn gepleegd het naadje van de kous. Hij stuurde alle afdelingen van Al Qaida hoogst persoonlijk aan: in Somalië, in Groot-Brittannië, in Algerije, in Irak en Tsjetsjenië.
De mythische figuur Bin Laden is niet voor niets mythisch, hij was alwetend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s