CSI Zaventem: waar slenterden de terroristen naar toe voor ze zichzelf opbliezen?

Brussels-terrorists-725x375

Op de beelden van de bewakingscamera van het Brusselse vliegveld Zaventem lijken de terroristen kalm en helemaal niet gehaast. De beelden zijn drie minuten voordat de bommen ontploften gemaakt. Een burgerjournalist, die zich Changing Reason noemt vroeg zich af waar de drie terroristen zo kalmpjes naar toe slenterden.

In de video hieronder wordt uitgelegd waar de bewakingscamera, die de terroristen filmde, hangt en waar de terroristen zich bevonden. Het blijkt dat de drie terroristen juist wegliepen van de plek waar zij zichzelf enkele minuten later zouden opblazen.
Heel merkwaardig. Het lijkt erg onwaarschijnlijk dat de drie mannen op de beelden de daders waren.

4 gedachten over “CSI Zaventem: waar slenterden de terroristen naar toe voor ze zichzelf opbliezen?

 1. Henrik

  In combinatie met het vorige filmpje (klik mijn link) Location Location Location een ijzersterke anaylse van de onmogelijkheden in de verslaggeving tot nu toe. Als dit niet klopt, kan de rest ook wel eens verzonnen zijn. Het blijft verbazingwekkend dat er geen beelden worden vrijgegeven die iets coherents brengen zonder beeldkwaliteitsverminderingshandelingen.

  1. Hans Verbeek Berichtauteur

   Mee eens, Henrik. Ik vind het heel raar dat er enorm veel media-aandacht is, maar nauwelijks concreet bewijsmateriaal wordt vrijgegeven. Dat zie je steeds vaker. Bij de MH17-ramp werd het beeldmateriaal ook gemanipuleerd om een bepaalde stemming te creëren.

 2. Raymond Horstman

  Laat u zich niet heel veel leiden door complot denken?
  Als deze 3 personen geen terroristen zijn waarom zou de regering van België dit dan beweren en wie heeft dan wel de bommen tot ontploffing gebracht?
  Wat brengt U er toe te denken dat U dit beter kunt beoordelen dan de experts?

  1. Hans Verbeek Berichtauteur

   Dat kun je je inderdaad afvragen, Raymond.
   Maar je kunt je ook afvragen waarom er niet meer beelden van de bewakingscamera’s worden getoond. Na de aanslagen in Parijs zijn er ook geen beelden van de honderden bewakingscamera’s getoond.
   Of waarom deze mannen, vlak voor ze zichzelf opblazen zo relaxt rondlopen. Of waarom deze mannen zo slecht gevolgd werden door de overheid. Of waarom deze mannen in hemelsnaam een IS-vlag in huis hadden.

   De terrorisme-experts hebben vaak vele andere belangen.
   Na terreur-aanslagen besluiten regeringen vaak tot militair ingrijpen in een islamitisch land (bijvoorbeeld bombarderen in Syrië) als vergelding. Dat kan alleen als de daders ook aan dat islamitisch land gekoppeld kunnen worden. Dat kunnen wij niet zelf checken, dus moeten we vertrouwen op wat de experts ons vertellen. Wat zij vertellen is niet per definitie de waarheid.

   Ik ben in mijn leven iets te vaak voorgelogen door “experts”. Over de Mexicaanse griep, over het HPV-vaccin (baarmoederhalskanker), over bestrijdingsmiddelen, over het neerschieten van de MH17 en over de klimaatverandering.
   Ik heb weinig fiducie in de standaardverhalen van de experts. Ik wil graag keiharde, verifieerbare bewijzen zien. De maker van bovenstaande video doet echt zijn best om de waarheid boven tafel te krijgen en helaas klopt die niet met het verhaal van de Belgische overheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s